Oled tv kopen

Alle oled tv's van alle merken

Overtuigd van oled tv? Dan wil je natuurlijk niets liever dan direct een oled tv kopen! Gelukkig kan je gemakkelijk en snel een oled televisie via internet kopen. In de meeste gevallen wordt je nieuwe oled tv de volgende dag al gratis thuisbezorgd.
Momenteel zijn er een aantal populaire oled tv’s te koop. Verschillende grote merken hebben oled tv’s in het assortiment. De populairste merken zijn Samsung en LG die beiden een aantal oled televisies in de winkels hebben staan.

Beste Oled-tv's van juni 2024

De beste oled televisies van dit moment. Dit overzicht wordt maandelijks bijgewerkt met actuele televisies. Prijzen worden automatisch geactualiseerd.

Samsung oled tv’s

Op het moment heeft Samsung verschillende oled tv’s verkrijgbaar. Het assortiment zal binnenkort sterk uitgebreid worden met nieuwe oled televisies met grote beelddiagonalen. Nu is het topmodel van het bedrijf de KE55S9C.

Samsung KE55S9C OLED tv

Samsung KE55S9C oled tv

De Samsung KE55S9C oled tv is voorzien van een 55 inch groot curved display. Deze gebogen oled televisie heeft een full-HD beeldresolutie van 1920x1080 pixels en is geschikt voor het weergeven van 3D televisie. Door het gebogen scherm wordt een verbeterde kijkervaring behaald die rustiger is voor het oog. De Samsung KE55S9C is voorzien van alle moderne aansluitingen waaronder 4 HDMI en 2 USB poorten en van camera waardoor bewegingssturing mogelijk is.

LG oled tv

Naast Samsung heeft ook LG momenteel oled tv’s beschikbaar.

LG 55EA9809 Curved OLED tv

LG 55EA9809 oled tv

De LG 55EA9809 curved oled tv heeft een licht gebogen beeldscherm met een beelddiagonaal van 55 inch en een full-HD beeldresolutie van 1920x1080 pixels. De buiging in het display zorgt voor een ontspannen kijkervaring omdat de ogen minder moeite hoeven te doen om scherp te stellen op het beeld. Uitgerust met 3D functionaliteit, 4 HDMI poorten om al je apparatuur aan te sluiten en twee USB aansluitingen is deze televisie helemaal klaar voor de toekomst.

LG 55EA8809 Gallery OLED tv

LG 55EA8809 oled tv

De LG 55EA8809 Gallery tv is een oled televisie met een beelddiagonaal van 55 inch. Wat deze televisie anders maakt dan de overige oled televisies is het speciale Gallery Art Frame Design. Deze vormgeving geeft het idee dat je kijkt naar een ingelijst kunstwerk in plaats van naar een televisie. Ook deze oled televisie van LG is voorzien van 4 HDMI aansluitingen, twee USB poorten en 3D weergavemogelijkheid.

LG 55EM970V OLED tv

LG 55EM970V oled tv

De flinterdunne LG 55EM970V oled tv is voorzien van eveneens een 55 inch beeldscherm. Oneindig contrast en levensechte kleuren maken televisie kijken op deze oled tv een ware belevenis. De LG 55EM970V is geschikt voor weergave van 3D beelden en eveneens voorzien van alle moderne aansluitingsmogelijkheden waaronder HDMI en USB aansluitingen.